1. Lorena Milvaques Faus (COMPROMÍS). 36 anys. Infermera. Portaveu del Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia.

Sempre m’he considerat, per damunt de tot, una ciutadana, i com a això, com a ciutadana de Gandia estic convençuda que és des de la ciutat des d’on podem començar a vèncer la crisi i construir un model de futur per a totes les persones. I és per això que encapçale la llista de Més Gandia en les properes eleccions municipals, per contribuir al canvi polític i social que Gandia necessita. Vull liderar una majoria pel canvi en un govern amb una prioritat ben clara: les persones per damunt de tot. I això, si vosaltres voleu, serà possible a partir del mes de maig de 2015.

Gandia, amb els darrers governs, ha deixat de ser un projecte il·lusionador. Ha perdut la seua força per liderar la comarca de la Safor. I pateix d’una falta d’orgull com a ciutat capdavantera, que ha renunciat a ser part fonamental del motor econòmic de les comarques centrals. Vull que els gandians recuperem eixos somnis col·lectius i fem front, per damunt de tot, a les enormes desigualtats socials que una política erràtica ens ha condemnat. Recuperar el projecte aglutinador d’una ciutat entesa com a lloc de convivència i obrir una nova etapa diferent.

El projecte polític que representa Més Gandia pretén un canvi rotund i profund en les formes de governar. Apostem per la transparència i la radicalitat democràtica com a base fonamental de l’acció de govern. Un govern que es base en allò que considere fonamental en la meua vida, pública I també privada: humilitat, transparència, honestedat i eficàcia.

La ciutat de Gandia la formem persones molt diferents, amb anhels distints i metes divergents; però tots amb un objectiu comú: millorar i aconseguir un futur millor per als nostres fills. Per això hem de vibrar per una ciutat que es constituïsca com a espai de dignitat comuna i d’oportunitats personals. Convertim una ciutat d’habitants en una de ciutadans compromesos amb el bé comú.

No parle només d’una nova manera de fer política, sinó d’una nova política en què la ciutadania recupere el protagonisme. Una nova política que faça de l’honestedat i transparència valors irrenunciables de qualsevol acció política. Hem de lluitar per un sistema realment efectiu en què la participació compte de veritat i en què participar supose també compromís i coresponsabilitat, sense els quals no hi ha gestió de la complexitat que suposa allò que ens afecta a tots.

Em deixaré la pell per esta ciutat, i ho faré sense enganyar ningú, amb la convicció d’intentar fer les coses ben fetes. I si m’enganye, ho tornaré a intentar, totes les vegades que calga fins aconseguir-ho. M’agradaria tindre el vostre suport.

Write your comment here ...

Deixa un comentari