Lluís Romero Quiles
per mesgandiagrup

6. Lluís Romero Quiles (INDEPENDENT). Director de la Universitat Popular de Gandia i Secretari del CEIC Alfons el Vell.

Des de ben jove he estat implicat en moviments socials, culturals i formatius progressistes i valencianistes, convençut de què es tracta de ferramentes decisives per anar millorant la qualitat de vida de les persones i superant les injustícies col·lectives.

Sempre he intentat ser fidel a la màxima fusteriana de què tota política que no fem nosaltres la faran contra nosaltres, per això he acceptat la invitació d’anar en la llista de Compromís Més Gandia Unida, on he trobat persones i entitats que consideren que puc continuar contribuint – ara des d’on es prenen les decisions-, a fer de Gandia una ciutat amb igualtat d’oportunitats, més solidària, més culta i, per tant, més lliure.

Gràcies per comptar amb mi.

Write your comment here ...

Deixa un comentari