Vicenta Ferrer Alemany
per mesgandiagrup

5. Vicenta Ferrer Alemany (INDEPENDENT). 53 anys. Infermera.

Nascuda a Gandia en 1965, sóc mare de dues filles i em sent fortament lligada a Marxuquera per la part del meu pare. Diplomada en Infermeria i Treball Social. Vaig completar la meua formació amb un màster en Farmacoteràpia per Infermeria.

He participat en diversos moviments socials. Professionalment vinculada al camp de la salut, actualment treballe a l’Hospital Francesc de Borja. He estat membre de la Federació Valenciana de Discapacitats i Associació d’Ajuda al Poble Saharaui. Actualment sóc sòcia d’Ajuda en Acció, Greenpeace, Club de Córrer el Garbí i forme part de la Muixeranga de la Safor.

Fa quatre anys quan es va crear Més Gandia em vaig il·lusionar amb el projecte perquè va nàixer com una plataforma que conformava tant a partits polítics d’esquerres, com a associacions civils i gent independent com jo. En més Gandia la gent que mai havíem estat dins d’un partit polític vam trobar un espai on aportar les nostres idees i participar activament en la nostra ciutat.

Em sent totalment compromesa amb el feminisme i treballe dia a dia per una participació igualitària de les dones en la societat.

Quan em van proposar fer un pas endavant i formar part d’aquest projecte no ho vaig dubtar, no només pel projecte sinó també per l’equip, un gran equip encapçalat per Josep Alandete. Per tant, assumisc el repte amb responsabilitat i il·lusió i faré tot el que estiga al meu abast per donar continuïtat a les polítiques socials que s’han dut a terme aquests quatre anys.

Write your comment here ...

Deixa un comentari