El regidor delegat de Cultura i de Normalització lingüística, Nahuel González, ha presentat una nova proposta de la campanya “Gandia en valencià”, per a normalitzar l’ús de la nostra llengua, que desenvolupa l’Agència Municipal de Promoció del Valencià, Aviva Gandia, amb una subvenció de 15.000 € de la Conselleria d’Educació.

En aquesta ocasió, i amb la col·laboració del departament de Comerç, s’han repartit 10.000 mantells de paper entre l’hostaleria de la ciutat, a través de Destí Safor i l’associació d’Hostaleria del Raval-Prado-Centre Històric. A banda de vocabulari, amb caràcter didàctic, també té un ús lúdic, ja que s’hi proposen activitats pensant en els més menuts, com ara una “Fideuà de paraules”. També és una forma de donar a conèixer la nostra llengua entre els visitants.

“Seguim treballant en diferents àmbits perquè Gandia és una ciutat que estima la nostra llengua i l’obligació de l’administració és enriquir-la i normalitzar-la”, ha conclòs González.

Write your comment here ...

Deixa un comentari