El vicealcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, junt a la regidora de Polítiques Econòmiques, Vicenta Ferrer, s’ha reunit aquest matí amb el cap de Planificació Urbanística, Josep Blasco; i els representants del polígon Alcodar i Beneito per a estudiar la publicació de les noves ajudes 2022 de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per a la millora i modernització dels polígons industrials.

Segons ha explicat Alandete, es tracta de convocatòries que treballen conjuntament amb els polígons a les quals Gandia s’ha presentat en altres ocasions. «Aquestes han servit per a anar millorant totes les infraestructures necessàries per a ficar els polígons en primera línia», ha afegit. Així doncs, s’han analitzat les característiques de la nova publicació per trobar les diferències amb les anteriors i s’han arreplegat les inquietuds que les associacions d’ambdós polígons de Gandia tenen per tal de poder d’anar treballant i millorant les infraestructures que necessiten.

Per la seua banda, l’Ajuntament ja ha posat en marxa tot el material requerit per a presentar-se a aquesta convocatòria en un termini que finalitza el 21 de febrer. «Servirà, una volta més, per a seguir millorant Gandia dins d’eixe equilibri econòmic necessari que, per a aconseguir-lo, és imprescindible que els nostres polígons estiguen cada volta en millors condicions», ha conclòs el vicealcalde.

Write your comment here ...

Deixa un comentari