Benjamí Pérez
per mesgandiagrup

S3.Benjamí Pérez (Compromís). 

52 anys, consultor ambiental

Sóc Biòleg des de ja fa quasi 30 anys i a hores d’ara mantinc intacta la vocació. M’agrada molt en la naturalesa i estic compromés en la seua conservació i promoció, com a part indestriable que és i ha de ser del nostre territori i de la nostra essència com a valencians i com a persones.

Més Gandia, com a gran agrupació de l’esquerra Gandia, va nàixer allà per 2015, com a agrupació necessària per a representar a la gent honesta i amb idees innovadores oposades a la nefasta gestió i a la corrupció en la qual van caure altres governs. Durant aquests 8 anys Gandia ha millorat molt per l’aportació que ha fet el nostre equip i els nostres regidors i ha de continuar fent-ho perquè, mal que ens pese, encara queda molt per fer i, perquè no dir-ho “molta empastradeta que desfer”.

Tinc certa experiència en la gestió real del medi natural, a la que he dedicat la meua trajectòria professional, la qual, a més, em va obrir la porta de la Direcció General de Medi Natural i Avaluació Ambiental de la Generalitat. És aquesta experiència la que posaré al servei de Més Gandia Unida com membre actiu disposat a ajudar quan siga necessari.

És per a mi un honor formar part d’aquesta candidatura, on persones preparades, responsables i amb consciència hem sigut capaços d’agrupar-nos i fer de la diversitat el nostre actiu més potent.