Lorena Milvaques
per mesgandiagrup

25.Lorena Milvaques (Compromís). 
44 anys. Infermera i TSPD.

Sóc una enamorada de la meua ciutat, de la seua gent, de les seues festes i del seu esforç diari per consolidar-se com un espai on els seus habitants puguen gaudir de la felicitat de les xicotetes coses. Per això en l’any 2015 vaig decidir encapçalar la llista de Més Gandia a les eleccions municipals. En aquells comicis vam obtindre els millors resultats electorals per al, valencianisme de tota la història. Un triomf al qual vull ajudar en les eleccions vinents del mes de maig de 2023.
Perquè estic convençuda que les persones compromeses amb la nostra societat hem de jugar un paper fonamental en el seu canvi. I ací Més Gandia ha demostrat que és una opció valenta per transformar la ciutat i fer-la un referent en els espais de la sostenibilitat cap al territori i el progrés econòmic i social.
És per a mi un plaer tancar la llista electoral de Més Gandia. Perquè el meu compromís diari amb la ciutat el renove diàriament amb el meu treball incansable per lluitar de valent per una societat justa per a tots i amb el caràcter diferenciador que com a valencians volem defensar.

Write your comment here ...

Deixa un comentari