Marc Aparisi
per mesgandiagrup

21. Marc Aparisi (Podem)

29 anys. Politòleg.

Soc del Grau i participe activament de la seua vida quotidiana. Per això, defense la importància d’enfortir el teixit associatiu, cultural i econòmic del meu poble, així com la participació dels veïns i veïnes del Grau en decisions polítiques que poden afectar el nostre esdevindre immediat.

Des del començament de la meua vida acadèmica i professional m’he interessat per la defensa dels drets socials des de l’administració pública. És per això que vaig decidir estudiar el Màster en Gestió Pública a la Universitat Autònoma de Barcelona i especialitzar-me en polítiques públiques dedicades a la protecció del dret de tota persona a accedir a un habitatge assequible i digne. Durant els últims anys he tingut l’oportunitat de formar part de l’equip directiu de la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica i de participar activament en el desenvolupament del sistema públic d’habitatge de la Generalitat Valenciana.

M’he sumat a Més Gandia perquè considere que és l’única força capaç de repensar el Grau des d’una perspectiva més sostenible i inclusiva. També, perquè el dret a l’habitatge i la defensa dels drets socials en general serà un dels pilars fonamentals en el desenvolupament de la Gandia del segle XXI.
Salutacions!