Àlvar Castelló
per mesgandiagrup

19.Àlvar Castelló (Compromís). 

52 anys Enginyer industrial. MBA i Doctor en economia i gestió

Vaig nàixer el 1971 i soc Enginyer Industrial, MBA en Negocis per la Universitat Politècnica de València i Doctorat en Economia i Gestió per l’Universitat de San Petersburg.

Ara és el moment de fer un pas endavant i formar-ne part de la candidatura de Més Gandia amb la qual la nostra coalició aspira a revalidar i augmentar el suport de la ciutadania de Gandia.

Aquesta decisió està motivada en la voluntat de treballar per una política més social i respectuosa amb el territori i les persones que l’habiten així com promoure més paràmetres de transparència en el maneig de la gestió pública perquè ciutadania en tinga accés. Sé que és una tasca difícil, però això no em lleva la meua motivació ni el meu interés per treballar per aconseguir polítiques municipals que responguen a les necessitats de la ciutadania.

Formar-ne part de la candidatura de Mes Gandia és un repte personal que requereix un lliurament total de qui resulte electe, i tenint-ho ben present, jo puc dir que estaré pres per les responsabilitats i deures que comporta.