Miguel Rodilla
per mesgandiagrup

7.Miguel Rodilla (Independent). 

Vaig arribar a Gandia al any 1994 com a professor d’Ecologia del Campus de Gandia de la UPV i un poc de temps després ja havia decidit desenvolupar la meua tasca docent i investigadora en aquesta terra i el seu mar.
Soc membre de l’Associació per a la conservació del medi marí “Eucrante”. Crec que la meua formació i les oportunitats aconseguides gràcies a l’educació pública són un deute que puc pagar a través del servei públic des d’una organització no governamental, però també des de la política local. Els canvis globals s’aconsegueixen amb actuacions locals.
L’emergència climàtica, i la crisi ambiental en general, provoca preocupació i sovint es recorre a la por davant d’escenaris futurs per mobilitzar la societat i avançar en la protecció del medi ambient i en la mitigació del canvi climàtic. La por bloqueja i això no és el que necessitem davant una crisi, necessitem el millor de cadascú per posar en marxa solucions que contribuïsquen a superar la crisi i garantir un futur per als nostres fills i nets. Portar a la política els fonaments científics de l’ecologia és un repte difícil, però som aquí, juntament amb tots els que conformem la candidatura, per transformar i millorar la societat, la ciutat i la vida de tothom.
Per mi, formar part d’aquesta candidatura, que aglutina persones diverses, disposades a aportar el millor d’ells mateixos per aconseguir una societat més justa, solidària i amb futur, és una manera de tornar-li a la societat gandienca el que m’aporta cada dia.

Write your comment here ...

Deixa un comentari