Rafael Ferrer
per mesgandiagrup

6.Rafael Ferrer (Compromís). 

Sóc Rafa Ferrer, actual secretari local de Més – Compromís Gandia i assessor del grup municipal en l’Ajuntament de Gandia. I voldria aprofitar l’avinentesa per a exposar els motius de la meua candidatura per formar part de la llista de Més Gandia.

A banda de les il·lusions i ganes que tots tenim, vull aportar la meua experiència adquirida en esta última legislatura a benefici de la ciutadania. Vull fer polítiques d’esquerres, valencianistes, valentes i clares perquè la gent valore que hem de ser nosaltres i no la dreta qui haja de governar la nostra ciutat. Vull estar ací, per impedir que el PSOE faça orengades una rere altra. Vull estar, per continuar treballant en les polítiques mediambientals, d’economia circular, pròximes, feministes i lgtbifriendly.

En mi trobareu una persona propera, amb experiència dins i fora del partit, que coneix de primera mà les direccions del partit en València, igual com els diputats i diputades de les Corts i l’equip de treball de la diputació, membres indefugibles per fer-nos costat i que la ciutat avance.

Continuem totes i tots junts enfortint les polítiques que encetàrem en 2015 de la mà de Lorena, Xavi Ródenas i la nostra candidata Alícia Izquierdo!