Alícia Izquierdo Sesé
per mesgandiagrup

1. Alícia Izquierdo i Sesé (COMPROMÍS). 40 anys. Professora.

Des dels 15 anys he participat dels moviments associatius, culturals i sindicals, ja que entenc la política com la dedicació a la gestió d’allò públic, en benefici de la ciutadania i com una característica més del ser humà responsable que viu en una societat que defensa els seus drets i amb la qual adquireix unes responsabilitats.

Sóc llicenciada en Humanitats, tècnica en gestió cultural i patrimoni local per la Universitat Jaume I de Castelló i tècnica en gestió del comerç per la Universitat de València. Exercisc professionalment com a professora de Filosofia de secundària i batxillerat.

Ara, amb 40 anys, una xiqueta de cinc any i 8 anys d’experiència com a política, crec que és moment de donar una passa endavant i ser la candidata a l’alcaldia per Més Gandia. Seguiré treballant per Gandia i continuaré aportant la faena i el trellat que hem demostrat estos últims 8 anys. On hem fet una gran faena al departament de Medi Ambient i Patrimoni. Apostant per la conservació del nostre patrimoni i la gestió sostenible.

Ara és el moment de les polítiques valentes, valencianistes i encapçalades per Més Gandia. Perquè nosaltres som la garantia  de l’esquerra.