Esther Sapena
per mesgandiagrup

2. Esther Sapena (COMPROMÍS). 

Soc Esther Sapena Peiró i tinc 42 anys. Vaig nàixer a Gandia i he viscut i treballat sempre a la meua ciutat.
Els últims 20 anys, he sigut mestra d’educació infantil, dedicant-me a treballar de valent per la transformació de l’escola pública en valencià, cap a una educació més respectuosa, inclusiva i motivadora, entregant-me per complet a aquesta tasca que és la meua vocació.
Soc una persona inquieta, creativa, apassionada i amb un gran sentit de la responsabilitat i de la justícia, per la qual cosa el meu pas a política ha estat quasi de forma natural.
He trobat al col·lectiu i al projecte de Compromís i ara de Més Gandia, un esperit transformador, conformat per persones valentes, implicades, i preocupades per la nostra societat, amb una gran fortalesa i capacitat per treballar conjuntament per tal de millorar-la.
Són gent com jo, que venim de les escoles, de les associacions, de l’activisme social i que creguem que la política és una eina transformadora de la societat cap a un món més equitatiu, plural, solidari i sostenible.
Per això, formar part d’aquest gran equip, és per mi tot un honor, una responsabilitat i un repte personal i professional que afronte amb il·lusió, noves idees, capacitat de treball, experiència en el treball en equip i en la lluita social i amb moltíssima responsabilitat, cap a la meua ciutat i cap a cadascuna de les persones que, dia a dia, dipositen en mi la seua confiança.
M’entregaré per complet a aquest projecte, a aquest equip i a la meua ciutat.