Nahuel González
per mesgandiagrup

3.Nahuel González (EUPV). 

Em dic Nahuel González López. Actualment, soc regidor i Tinent d’Alcalde de Cultura, Participació Ciutadana i Memòria Democràtica. També president de la Junta de Districte de Roís de Corella. Estic en política des de la lluita i amb el compromís de què les institucions han de ser espais de transformació per a la majoria social.

He militat en diversos moviments socials i actualment soc el Coordinador a Gandia i membre de l’executiva nacional d’Esquerra Unida del País Valencià. Sempre he defensat la unitat i la confluència per a aconseguir governs de canvi com el que aconseguirem a 2015 des que Més Gandia som govern i hem garantit polítiques progressistes.

Estic orgullós de la gestió que hem fet aquesta legislatura en matèria cultural, especialment la programació musical, teatral, expositiva i l’impuls de l’art urbà, així com el suport a les artistes locals. També de la valentia en memòria democràtica que ha permés trobar els cossos dels afusellats pel franquisme en Gandia. I en participació de ser l’impulsor dels Pressupostos Participatius que han permés transformar tots els barris de la nostra ciutat.

Write your comment here ...

Deixa un comentari