El regidor de Polítiques amb la Ciutadania, Nahuel González, ha comparegut aquest matí en roda de premsa per tal d’anunciar que des de hui i fins al 29 de desembre s’inicia la votació final de les 22 propostes elegides en la votació filtre dels Pressupostos Participatius de Gandia 2022. «Els pressupostos continuen la línia de que els ciutadans facen les seus propostes per a millorar la ciutat», ha expressat l’edil.

Hi ha, per una part, 11 propostes ciutadanes i, per altra, 11 propostes dels barris. «La gent pot votar des de hui les 22 propostes que han resultat de la votació filtre». «Els pressupostos participatius són una ferramenta totalment consolidada a Gandia i ho corrobora el fet que som una de les ciutats que més ràpid les executa», ha afegit González.

Les facilitats per a anar a votar, malgrat les dades nadalenques en les que vivim ara, són moltes. El vot podrà ser telemàtic mitjançant la web https://participa.gandia.org/ . Tindran dret a vot les persones empadronades en Gandia majors de 16 anys.
S’hi mantindrà la discriminació positiva per als barris de menys població o circumstàncies particulars que els situaven en desavantatge en altres processos anteriors, com ara Marxuquera, Santa Anna i Benipeixcar. Així, almenys 2 dels guanyadors hauran de ser d’aquests districtes.

«El Consell de Participació Ciutadana ha decidit mantindre que a la fase final només podrà passar la proposta d’una AMPA de la ciutat», ha esmentat el regidor. Per tant, de les sis propostes de les comunitats educatives, tan sols una eixirà guanyadora.
El regidor ha conclòs dient que, a més, aquesta forma de proposar millores als barris «és un mecanisme que també serveix al govern de Gandia per saber què és el que vol i mou a la gent de la ciutat».

Write your comment here ...

Deixa un comentari