La regidora de Comerç, Vicenta Ferrer, ha anunciat aquest matí en roda de premsa una nova edició de Fira Mercat – Espai Moda que, com sempre, es celebrarà al Mercat Municipal del Prado. Concretament, serà el 10, 11 i 12 de març. La inauguració serà divendres 10 a les 10.30h i allí es podran descobrir les noves col·leccions de la temporada de primavera de les millors marques de Gandia.

Els horaris seran divendres de 10.30h a 13.30h i de 17.30h a 20.30h; dissabte d’11.00h a 13.30h i de 17.30h a 20.30h i diumenge d’11.00h a 13.30h.

Els expositors per a aquesta fira són: Lukini, Julietta, Milán, Stroget, Deskaro, My Lady i Coquita Plata. Amb aquestes marques es podrà conéixer de primera mà els dissenys i estils de les peces, assegurant les compres gràcies als emprovadors que estaran a la disposició dels visitants. Les tendències marcaran el ritme de l’exposició.

«Encara que parega menys interessant per als expositors després de la Fira Outlet on es van buidar magatzems, és una fira important perquè a un mateix espai mostren tota la nova tendència i estan visibilitzant-la», ha expressat la regidora.

Balanç Fira Mercat – Fira Vegana

Pel que respecta a la Fira Vegana, la primera que es va celebrar la setmana passada, el balanç és molt positiu. Hi van passar 5.247 visitants, dels quals el 91% eren de Gandia, el Grau i la platja. La seua valoració ha estat de 9,4 sobre 10, amb el que la regidora es mostra satisfeta.

«Estic molt contenta perquè a pesar de ser molt específica han passat més de 5.000 persones. Es van crear bones expectatives a les xarxes socials i això va fer que la gent s’aprope», ha afegit Ferrer.

Pel que respecta als expositors, la valoració ha sigut similar a la dels visitants, encara que lleugerament inferior. En total, 9,2 punts sobre 10.

Write your comment here ...

Deixa un comentari