El regidor de Cultura, Nahuel González, acompanyat pel director i tècnic del Teatre Serrano, Joan Fuster, ha anunciat aquest matí la programació de primavera del Teatre Serrano, «una programació que té una línia continuista però que també reforça aquells elements que des de l’Ajuntament de Gandia estem impulsant per potenciar el teatre», ha expressat l’edil.

«Venim d’unes setmanes molt important on pràcticament hem esgotat entrades en la darrera obra, on la gent està apostant pel nostre teatre i això és motiu d’alegria», ha assenyalat González.

Per la seua part, Fuster ha explicat els punts de referència de les companyies que actuaran durant aquesta primavera al teatre: «Tindrem presència de teatre valencià a la programació, també d’amateurs així com de fora del territori valencià com puguen ser catalanes o de Madrid».

Finalment, el director del Teatre Serrano ha fet menció a la dansa: «Tindrem també, gràcies a la nostra col·laboració pública, la presència de dansa que s’ha ubicat a Setmana Santa».

La venda d’entrades comença demà dimarts, 28 d’abril, per a tots els espectacles a través d’Instanticket.es i a La Casa de la Cultura, mentre que l’horari de totes les actuacions serà a les 20.00h.

Write your comment here ...

Deixa un comentari