La regidora de Comerç, Vicenta Ferrer, ha comparegut aquest matí en roda de premsa per tal de fer balanç del que ha sigut la primera edició de Fira Mercat Gandia 2023 i anunciar quines seran les diferents fires de la segona edició d’aquest espai que tan bona acollida està tenint.

«La primera edició de Fira Mercat ha innovat amb un concurs per als expositors. Aquest concurs ha atorgat premis a la millor atenció al client i a la millor decoració d’estand, la qual cosa ha fomentat una participació activa i entusiasta per part dels expositors», ha expressat Ferrer.

La fira ha aconseguit reunir més de 20.000 persones, els qui han gaudit d’una gran varietat de productes i serveis d’alta qualitat. La competència ha sigut dura entre els expositors, els qui han treballat àrduament per a oferir als visitants una experiència única i atractiva.

La iniciativa del concurs ha sigut molt ben rebuda pels expositors i els visitants, els qui han valorat positivament l’oportunitat de participar i de gaudir d’un esdeveniment d’aquesta magnitud. «Els premis atorgats han sigut una motivació extra perquè els expositors donen el millor de si mateixos en l’atenció al client i en la decoració dels seus estands», ha assenyalat la regidora.

El premi a la millor atenció al client ha sigut per a Stroget mentre que el premi per a la millor decoració del seu estand ha estat per a Julietta.

«En definitiva, la primera edició de la Fira Mercat ha sigut un gran èxit gràcies a la innovació i a l’esforç conjunt dels organitzadors, els expositors i els visitants», ha valorat l’edil.

Pel que fa a la segona edició, aquesta s’iniciarà el 21 d’abril i finalitzarà el 20 de maig, la qual comptarà amb 5 fires, algunes noves i altres ja conegudes.

La primera serà la de la Cursa de la Dona (21/04 – 22/04), on tot aquell que ho desitge es podrà unir a un grup de dones increïbles i participar en una carrera divertida i desafiant. Fira Mercat serà la base de la cursa des d’on es repartiran els dorsals i on es duran a terme altres activitats.

La segona serà la Fira de la Cervesa (28/04 – 29 /04), on es podran degustar cerveses artesanals fetes per xicotets productors locals que comptara amb una gran varietat de tapes i plats deliciosos per a acompanyar.

Seguidament, dins de tota l’activitat de Fira Motor, es celebrarà la 2a edició de la Fira de la Mobilitat Sostenible (05/05 – 07/05), on la gent podrà conèixer i experimentar noves formes de transport sostenible que ajuden a reduir la contaminació al nostre planeta.

Com a novetat estarà la quarta fira, la 1a edició de Fira Patchwork (12/05 – 14/05) impulsada per l’organització ‘Mis Telas Patch’, on hi haurà una gran varietat de teles, ferramentes i accessoris de gran qualitat per a poder portar les creacions al següent nivell, acompanyat dels últims dissenys i tècniques del patchwork.

Finalment estarà també present a l’Espai Fira Mercat la 3a edició de Fira Extraescolar (19/05 – 20/05), perfecta per a que els estudiants exploren i descobrisquen nous interessos i habilitats en un ambient divertit i segur.

Write your comment here ...

Deixa un comentari