La regidora de Comerç, Vicenta Ferrer, ha presentat aquest matí la II Fira de la Cervesa, la segona de les 4 fires temàtiques d’aquesta segona edició de Fira Mercat Gandia. Del 28 al 29 d’abril, al Mercat Municipal del Prado (divendres i dissabte, en horari de 10:30h a 15h i de 11h a 15h, respectivament, i de vesprada de 18.30h a 22h).

“És una fira que fem des de l’inici de Fira Mercat que sempre ha tingut molt bona acollida al ser comercial i lúdica. L’objectiu és apropar la elaboració de la cervesa artesanal a tots els veïns de Gandia.”, ha assegurat Ferrer.

Així, hi seran presents 8 estands de fires, quasi totes de la comarca, per a que la gent puga tastar i també comprar les cerveses que desitgen. Totes elles aniran acompanyades, com sempre, de tapes. Aquestes estaran fetes pel gremi de Pastissers de Gandia.

«També estarà Serra Vegana per a tots aquells que siguen vegans que no es queden sense provar les cerveses», ha afegit la regidora.

A petició dels estands i del gremi de Pastissers de Gandia s’ha ampliat l’horari de vesprada fins a les 22h. En canvi, s’han reduït els dies, passant dels tres que són habituals als dos que seran aquest cap de setmana pel pont de maig.

Write your comment here ...

Deixa un comentari