– La intenció és convertir-los en un espai d’ús cultural i associatiu per al districte .

Gandia, 2 de maig de 2023. La vicealcaldessa i candidata de Més Gandia a l’Alcaldia de Gandia, Alícia Izquierdo, ha anunciat aquest matí una nova proposta en matèria de patrimoni històric per a Gandia i Beniopa; la rehabilitació del pou i el depòsit de les aigües potables de Beniopa per convertir-los en un espai d’ús cultural i associatiu per al districte. “És realment un edifici molt emblemàtic, que consta de dos espais: Un pou més antic a la part de dalt de la muntanya, excavat directament a la pedra. I el més conegut a nivell estètic, a la zona del barranc. Pensem que és un edifici d’un alt valor patrimonial que cal conservar i potenciar, fent-lo visitable i que se li done vida a través de les associacions del barri”.

Write your comment here ...

Deixa un comentari