Gandia, 22 de maig de 2023. – L’original proposta de Més Gandia es va iniciar a les 18.30 h amb una “bicicletada”. Més de 50 persones hi van participar en el recorregut des del carrer Tossal fins al parc, encapçalats per la candidata a l ‘Alcaldia, Alícia Izquierdo, i els números 3, 4 i 7 de la candidatura, Nahuel González, Daniel Muñoz i Miguel Rodilla, respectivament. Com a convidat, el regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de València i un dels artífex de la revolució de la mobilitat al Cap i Casal, que ha situat la capital del País Valencià, en només 2 legislatures, entre les 12 ciutats europees amb major usuaris de bicicletes… Un model que Gandia vol seguir per als pròxims anys, bastint una xarxa de carrils bicis i espais per als vianants… Els candidats van conversar amb Giuseppe Grezzi al parc del País Valencià, on s’hi van donar citat al voltant de 150 persones per escoltar les propostes ambientals de Més Gandia, participar en els jocs infantils, el berenar amb orxata i fartons, entre altres activitats programades.
AGS230515+G-74

Write your comment here ...

Deixa un comentari