Gandia, a 2 de juny de 2023- Al voltant de 330 alumnes de huit col·legis de Gandia de la Xarxa d’Ecoescoles participen en el taller «La mar comença ací». «L’objectiu d’aquest programa és que l’alumnat prenga consciència del cicle integral de l’aigua. Al final, el clavegueram, els embornals o els vàters de casa, tots els residus que llancem i van a la xarxa integral d’aigua d’una ciutat poden acabar al mar i per tant ser contaminants. Hem de ser responsables a l’hora de gestionar eixos residus», ha explicat la vicealcaldessa i regidora de Gestió Responsable del Territori i Medi Ambient, Alícia Izquierdo.

Aquest taller, al que hi va assistir Daniel Muñoz, director general de Medi Natural, ha anat acompanyat de diverses xerrades al llarg del curs i l’última de les activitats és aquesta visita a la platja de Gandia per fer una recollida dels residus que es veuen i analitzar com els plàstics o altres elements poden acabar a la sorra.

«Aquesta activitat és la culminació del taller del que ha sigut tota la conscienciació del cicle de l’aigua i la gestió dels residus que arriben a la mar», ha afegit la vicealcaldessa.

Write your comment here ...

Deixa un comentari