La regidora d’Educació, Esther Sapena, està explicant a les famílies la nova organització del curs i donant les pautes perquè durant l’estiu puguen preparar la incorporació progressiva dels xiquets i de les xiquetes al setembre.

També s’estan presentat les plantilles de les treballadores i les noves coordinadores, així com les noves metodologies, nous horaris i nova organització del professorat.

Gandia, a 26 de juliol de 2023- La regidora d’Educació, Política Lingüística i Infància, Esther Sapena, s’està reunint durant aquesta setmana amb els pares, les mares i els tutors del futur alumnat de les diferents Escoles infantils de la ciutat per tal d’explicar el funcionament, organització i canvis del nou curs, que començarà a setembre. Unes reunions que, per primera vegada, s’han avançat al juliol.

«Al llarg de la setmana estem fent les reunions amb totes les famílies de les Escoletes per a explicar-les la nova organització del curs i donar les pautes per a aquest estiu perquè puguen preparar la incorporació progressiva de l’alumnat. També s’han presentat les plantilles de les treballadores i les noves coordinadores», ha comentat la regidora.

Noves metodologies, nous horaris i nova organització del professorat «sempre prioritzant l’atenció als xiquets i les xiquetes, posant en el centre el seu benestar i el seu acompanyament respectuós per part de tot l’equip docent», ha conclòs Sapena.

Write your comment here ...

Deixa un comentari