S’han contractat un total de 22 persones per dur a terme aquestes tasques durant el mes de juliol i agost

Gandia 8 d’agost de 2023.- L’Ajuntament de Gandia, gràcies a una ajuda del programa SEPE de caràcter agrícola, ha iniciat durant els mesos de juliol i agost una sèrie d’accions destinades a millorar algunes de les zones verdes i part de l’espai forestal del municipi.

Tal com explica Alícia Izquierdo, regidora delegada de Medi Ambient, aquest any ha estat possible la contractació de 19 peons i tres enginyers que desenvolupen treballs en cinc programes diferenciats i que contemplen actuacions al paratge Natural Parpalló Borrell; Manteniment d’estructures agrícoles; Manteniment de la Marjal de Gandia; Parc Arqueològic del Castell de Bairén; Auir, Devesa i Rafalcaid.

“Fan un treball complicat i els resultats que obtenen ens ajuden en aspectes com la prevenció d’incendis o la millora dels accessos als nostres espais naturals i rurals”, va dir Izquierdo.
_AO_1731 copia

Write your comment here ...

Deixa un comentari