Gandia, a 1 de setembre de 2023- L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat per la Primera tinent d’Alcaldia i portaveu del Govern local, Alícia Izquierdo, el regidor delegat de Recursos Humans, Adrià Vila, i altres membres corporatius han rebut hui al saló de plenaris de l’ajuntament als 13 nous treballadors provinents de dos programes d’ocupació: Avalem Capacitats i Avalem Capacitats II.

Es tracta de donar una oportunitat laboral a persones amb diversitat funcional perquè puguen obtindre experiència remunerada i introduir-se en el mercat laboral. La durabilitat dels contractes per a tots ells és de 9 mesos
– Programa Avalem Capacitats. Subvenció 239.908,36 euros. Gràcies a aquest programa s’incorporen hui 11 treballadors. Es tracta de 3 gravadors de dades, 2 mantenidors d’edificis i 6 vigilants.
– Els destinataris d’aquest programa tenen grau de discapacitat del 33% o més, són pensionistes de la Seguretat Social que tenen reconeguda una pensió d’incapacitat permanent, total, absoluta o gran invalidesa o pensionistes de classes passives que tenen reconeguda una pensió de jubilació o de retir per incapacitat permanent per al servei.
– Programa Avalem Capacitats II. S’incorporen 2 persones. Aquest programa és per a persones amb trastorn mental greu o problemes de salut mental greu. La subvenció és de 51.000 euros.

Write your comment here ...

Deixa un comentari