L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha presidit aquest matí al Plenari de mobilitat sostenible que s’ha celebrat a l’Ajuntament de Gandia. És una de les múltiples activitats previstes durant aquests dies amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible.

En aquest plenari han participat un total de 17 alumnes de sisé de Primària dels centres escolars que havien participat en un concurs de redaccions on presentaven les seues propostes per fer de la nostra ciutat un espai més amable.

Prieto ha volgut agrair als professors i claustres que han participat en la iniciativa posada en marxa des de l’executiu atesa la importància de conscienciar en aquest tipus d’àmbits des d’edats primerenques. “Hui abordem un tema que és més important que molts altres que es tracten en aquest saló de plens. Des del govern tenim el compromís d’intentar millorar cada dia perquè moure’ns per la nostra ciutat siga cada vegada més fàcil. Tots nosaltres, amb xicotetes accions, podem aportar el nostre granet de sorra per minimitzar els efectes del canvi climàtic i millorar la convivència entre els vehicles i els vianants”.

Per la seua banda, els alumnes que han participat en la iniciativa han sol·licitat augmentar la xarxa de carrils bici per millorar la mobilitat, incrementar els punts accessibles a les voreres i augmentar el control sobre els patinets elèctrics, entre altres aspectes.

Write your comment here ...

Deixa un comentari