Èxit absolut de la II edició de la Fira de Muntanya de la Safor celebrada del 30 de novembre a ahir diumenge 3 de desembre, que va acollir més de 250 persones vingudes de diferents parts de la comarca.

La iniciativa va sorgir del departament de Medi Ambient, i va estar organitzada pel Centre Excursionista de Gandia, un club de referència en el món de l’excursionisme, l’alpinisme i l’espeleologia. L’esdeveniment va comptar amb més de 50 activitats l’objectiu de les quals, més enllà de promoure l’esport, era convertir a la ciutat en un punt de referència paisatgístic, cultural i també mediambiental.

La regidora delegada de Medi Ambient, Alícia Izquierdo, ha assegurat que el seu departament està «molt satisfet» amb l’organització i tots els esdeveniments que s’han dut a terme al llarg dels quatre dies. «Enguany, la fira ha millorat molt el nivell de la quantitat i la qualitat de les seues activitats», ha comentat.

Entre altres coses, es van dur a terme set excursions a llocs com la Cova de les Meravelles o el Morabit, i es van preparar presentacions de llibres, mercats, i xarrades sobre temes com la fauna o els incendis forestals.

A més, va tindre lloc la II Mostra de Cinema de Muntanya, un cicle de documentals que es va dur a terme en el Teatre Serrano i va comptar amb la participació de persones molt rellevants en l’àmbit del senderisme i l’alpinisme nacional.

La idea, tal com ha explicat l’edil, és que «la fira es consolide i puga tornar a celebrar-se el pròxim 2024».

Write your comment here ...

Deixa un comentari