El Pla de Governança i Participació que acompanya al Pla Director del Barranc de Beniopa es va iniciar amb tres xerrades informatives, destinades a donar a conèixer el projecte del Barranc de Beniopa i informar sobre el procés de participació.

Tot seguit, l’Ajuntament va organitzar diferents sessions consultives amb els òrgans de participació ciutadana Fòrum 21 i el Consell de Participació Ciutadana. A més a més, s’ha llançat una enquesta al conjunt de la ciutadania, per tal de poder recollir les valoracions ciutadanes e integrar-les en els eixos estratègics del Pla Director del Barranc de Beniopa.

Ara, els propers dies 4 i 6 de juny, es convoca tota la ciutadania a dos tallers participatius al Grau i a Beniopa: al Grau serà el dia 4 a les 18.30 h, al Centre de Convivència per a Persones Majors (c/ Císcar, 12) i a Beniopa el dia 6 de juny a les 19.30 h, al Centre Cívic la Quadra (c/ Nou, 8).

En aquests tallers es presentaran les conclusions extretes de les enquestes ciutadanes i de les sessions de treball amb els òrgans participatius de Gandia. A més a més, els tallers participatius tindran com a principal objectiu recollir les propostes d’accions i projectes concrets per desenvolupar els eixos estratègics del Pla Director del Barranc de Beniopa.

«Animem la ciutadania a acudir als tallers de participació i aportar les seues idees per tal que aquestes puguen ser avaluades i incloses al Pla Director. és necessària la implicació de tothom en la definició de quin Barranc de Beniopa volem», ha expressat la primera tinenta d’Alcaldia i regidora de Medi Ambient, Sostenibilitat i Emergència climàtica, Alícia Izquierdo.

Una vegada finalitzat el procés participatiu, el Pla Director de Beniopa enriquit amb les aportacions ciutadanes, es presentarà finalment davant el conjunt de la ciutadania per tal de poder ratificar aquest document estratègic que guiarà el esdevenir del Barranc de Beniopa a llarg termini.

Write your comment here ...

Deixa un comentari