Alícia Izquierdo: «Com defensàvem en el seu moment, un altre projecte sí que era viable… Per això, a l’espera d’escoltar l’opinió del veïnat, agraïm el canvi de criteri del PSOE i l’aposta dels propietaris i promotors per un nou projecte que respecta els seus drets empresarials però complint, com reclamàvem, els paràmetres urbanístics existents sense desvirtuar l’actual fesomia d’un espai que es troba inclós en el Catàleg de Béns i Espais Protegits actualment en tramitació».

Arran de la presentació de la nova proposta d’hotel a la Colònia Ducal, el grup municipal de Compromís-Més Gandia vol manifestar públicament la seua satisfacció per un projecte que, asseguren, supera les manifestes discrepàncies de la idea anterior, pel que fa a l’augment de volumetria i d’altures i, en conseqüència, d’agressió a un espai patrimonial que cal preservar i protegir.

«Parlem d’un nou projecte que, al nostre parer, compleix amb les exigències que ens feren oposar-nos a l’anterior, juntament amb els veïns i veïnes i a entitats culturals i la societat civil. Això demostra, d’una banda, que la mobilització ciutadana en defensa dels interessos particulars i, en este cas, generals, donen fruits, i, d’una altra, que, com defensàvem en el seu moment, un altre projecte sí que era viable», ha explicat la portaveu i primera Tinenta d’Alcaldia, Alícia Izquierdo.

Per això, «i a l’espera d’escoltar l’opinió del veïnat, des de Compromís-Més Gandia agraïm el canvi de criteri del PSOE i l’aposta dels propietaris i promotors per un nou projecte que respecta els seus drets empresarials però complint, com reclamàvem, els paràmetres urbanístics existents sense desvirtuar l’actual fesomia d’un espai que es troba inclós en el Catàleg de Béns i Espais Protegits actualment en tramitació».

Finalment, des del grup municipal de Compromís-Més Gandia asseguren que continuaran vigilant que el nou projecte, quan es tramite, «s’adiu amb el que s’ha explicat públicament i, en eixe cas, esperem que siga prompte una realitat perquè suposarà un nou impuls de qualitat a la nostra oferta turística», ha conclòs Izquierdo.

Write your comment here ...

Deixa un comentari