Del 21 al 23 d’octubre, el passeig Marítim Neptú de la platja de Gandia serà l’escenari de la primera edició de la Fira Motor d’Ocasió Gandia. Tal i com han anunciat aquest matí la regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer; el CEO de Moll Motor, Victor Moll; i la gerent de Peumovil, María Fernández, 12 concessionaris de grans marques participaran en aquesta fira, la qual oferirà al voltant de 200 vehicles de segona mà, d’ocasió o de quilòmetre 0.

Es tracta de la primera edició d’una Fira que pretén consolidar-se anualment a Gandia. «En funció de com vaja enguany ja modificarem per a pròximes ocasions», ha expressat la regidora.

Tal i com ha explicat Moll, els concessionaris han intentat reunir una ampla gamma de vehicles en un moment «d’escassetat de vehicles d’ocasió»: «Era important diversificar el tipus de productes que anàvem a portar a la fira, per això els volíem amb diferents anys d’antiguitat i per a tots els pressuposts. Farem el possible per a tindre de tot».

L’horari per a visitar aquesta fira serà ininterromput d’11.00 a 19.00 h i diumenge fins a les 15.00 h. «Hem intentat acaparar les majors hores de llum. També es tracta de donar-li suport al comerç de la platja. La gent que vaja a menjar a la platja tindrà l’excusa de veure els cotxes i a la inversa», ha assenyalat Fernández. A més, també s’exposarà una mostra per a impulsar la nova electrificació dels vehicles. «En Gandia ja hi ha una infraestructura que permet animar-se a comprar un cotxe elèctric o híbrid», ha afegit.

La Fira de Motor d’Ocasió tracta de donar-li contingut i continuïtat a les activitats de la platja. Segons ha explicat la regidora, quant a format és distinta de Fira Motor Gandia, per la qual cosa es trasllada a la platja. «Quant a venda volem que siga igual o millor», ha afegit. Així, del 21 al 23 d’octubre, vora 200 vehicles de diferents anys d’antiguitat i pressupostos ompliran el passeig Marítim Neptú. Pròximament, s’anunciaran algunes activitats que es portaran a terme al llarg d’aquesta Fira.

Write your comment here ...

Deixa un comentari