La psicòloga i activista social ocuparà el número 11 de la llista

 

  • “Done aquest pas endavant, per tal d’acompanyar a gent valenta que vol treballar per la nostra ciutat, continuar la feina iniciada i donar l’impuls que totes i tots necessitem per a que Gandia siga una ciutat de totes i per a tots …”

 

La candidatura Compromís Més Gandia unida ha anunciat la darrera incorporació d’independents que volen continuar sumant al projecte que representa el govern del canvi iniciat a la nostra ciutat. Carme Puig ocuparà el número 11 de la llista que pretén governar Gandia i aconseguir l’Alcaldia.

Grauera de naixement, és llicenciada en Psicologia i màster en psicopatologia.

Va estudiar al Joan XXIII, a l’IES Maria Enríquez i a la Universitat de València, sempre en valencià, més tard a la Universitat Autònoma de Barcelona on va cursar un màster.

La seua primera feina va ser a una gelateria a la platja, ha treballat donant classes a una acadèmia, netejant piscines, de socorrista, de monitora de rem al club nàutic de Gandia i ja com a psicòloga va fer una col·laboració a l’Hospital Clínic de València en el jove departament de neuropsicologia.

Després va marxar a viure a Barcelona on va començar a treballar a una residència de malalts mentals a torns, després a una residència de gent gran, al departament de Promoció de la Salut a Sabadell, al Consell Comarcal del Bages en Immigració , al Consell Comarcal del Vallés Occidental al EAIA (equip atenció infància i adolescència) i després va tornar a Gandia.

A la nostra ciutat va començar de zero, però sempre en moviment, ha estat com autònoma molts anys, col·laborant amb l’Ajuntament de Gandia en el I Pacte Ciutadà Contra la Violència de Gènere, més tard a l’Ajuntament de Gata de Gorgos com a psicòloga de serveis socials i actualment treballa al EEIIA ( Equip Especípic Intervenció Infància i Adolescència) a Alcoi i al col·legi Los Naranjos de Gandia com a psicòloga.

Al tornar també durant un parell d’anys va estar col·laborant al Magazim de Radio Gandia fent una secció de psicologia.

“Sempre avant, amb molta feina i molt esforç però sempre avant.

La Mar és la meva passió, ho portem a la sang els de casa i la muntanya el nostre refugi. Done este pas endavant, per tal d’acompanyar a gent valenta que vol treballar per la nostra ciutat, continuar la feina iniciada i donar l’impuls que totes i tots necessitem per a que Gandia siga una ciutat de totes i per a tots …”.

 

Write your comment here ...

Deixa un comentari